administratiekantoor Arnhem

Hulp van Administratiekantoor in Arnhem

Ik heb 8 jaar gewerkt bij een garage in Arnhem zuid als monteur. Ik wilde graag voor mezelf beginnen dus na een aantal jaar te hebben gespaard was dat eindelijk mogelijk. Ik kreeg een kans om een mooi pand te kopen net buiten Arnhem. Ik wilde de boekhouding graag zelf doen aangezien dit erg veel geld kost en mijn oude baas het ook allemaal zelf deed. Ik heb de garage nu een jaar en het is sinds de opening extreem erg gegroeid. In het begin had ik drie werknemers wat is uitgegroeid tot 12. We zijn sinds het begin al een heel hecht team en we bespreken altijd alles met ze alle. Ik zat er daarom ook over na te denken om de boekhouding door administratiekantoor Arnhem te laten doen. Aangezien het erg tijdrovend proces is.

 

Website

Ik ging op zoek naar meer informatie op de website van het bedrijf van administratiekantoor Arnhem. Er was erg veel informatie te vinden over wat ze voor ons zouden kunnen betekenen. Ik had het idee vervolgens met het team besproken en hun leek het allemaal ook een erg goed idee om samen met een boekhouder te werken zodat ik als baas ook meer tijd zou hebben voor het bedrijf.

Leave a Comment