Logo KH Metals

Bezoek https://www.kh-metals.nl/ voor een hoge lood prijs

Een aantal dagen geleden had ik een schuur overgenomen van een goede kennis. In de schuur lag echter nog erg veel lood waar ik graag vanaf wilde. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit inkoopt. Toen ik op het internet op zoek ging zag ik dat ik was getagd in een Facebook bericht. Onderaan het bericht stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website. Door de link kwam ik terecht op https://www.kh-metals.nl/

Een zeer goede klantbeoordeling 

Toen ik terecht kwam op https://www.kh-metals.nl/ kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook heeft het bedrijf een klantbeoordeling van een 4,79 uit 5. Dit sprak mij onder andere erg aan waardoor ik besloot om verder een kijkje op de website te nemen. Op de website staat ook de actuele lood prijs die mij erg aansprak. Na het lezen van de informatie besloot ik om het lood in te laden en een bezoek te brengen aan het bedrijf. 

oud-aluminium-prijs

Direct gewogen en uitbetaald

Toen ik bij het bedrijf aankwam werd ik door een van de medewerkers van het bedrijf erg goed en vriendelijk geholpen. Hij heeft mij erg goed geholpen met het uitladen van het lood. Dit werd direct gewogen en hierna kreeg ik ook direct uitbetaald. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf.

Leave a Comment